Kombinera naprapati med andra behandlingar för välbefinnande

Smärta och andra kroppsliga åkommor kan uppstå med ålder. Smärta kan uppstå även i yngre ålder beroende på arbete och livsstil. Det finns även andra åldersrelaterade fenomen som håravfall eller att kroppen är mindre rörlig. Som tur är finns det många olika sätt att hålla kroppen och även utseendet i gott skick. Några behandlingar som motverkar värk och gör dig mer rörlig är naprapati och yoga. För värk kan lätt ta över hela livet och minska livslusten. När det kommer till hår finns det gott om olika behandlingar mot håravfall och för att behålla hårets lyster och glans.

Naprapati som minskar värk

Har du värk kan du själv kontakta en naprapat eller gå via din vårdcentral som kan ge dig en remiss. Hos en naprapat får du behandlingar som ökar din rörlighet och mjukar upp leder och muskler. Naprapaten kan också ge dig tips och lägga fram förslag på olika träningsprogram så du kan träna själv hemma. Genom att du får ett individuellt träningsprogram får du ett program som passar dig och din kropp. Många upplever snabbt mindre värk och ökad rörlighet.

Vackert hår som lyfter självkänslan

De allra flesta upplever någon gång i livet att håret blir tunnare och hårfästet börjar krypa uppåt. Det är framför allt män som upplever detta men även kvinnor. Nu finns det många sätt att motverka håravfall. Behandlingar som Nordic hair ger ett lyft. Naturliga behandlingar som också ger självförtroendet en kick. Det kan vara såväl fylligare ögonbryn som hårtransplantationer. När det kommer till att ge sig själv ett lyft finns det oändliga möjligheter. Genom att kombinera med naprapati som minskar värk kan du genast känna dig yngre. För kombinationen av självförtroende och rörlighet ökar livsglädjen.

Yoga och naprapati i kombination

Det finns många olika yogaformer som ger dig styrka och ökar rörligheten. Naprapater kan ibland rekommendera exempelvis medicinsk yoga för att motverka ledsmärta och andra smärtor. Genom att öka styrkan på ett skonsamt sätt i leder och muskler minskar risken för förslitningsskador. Naprapater har en holistisk syn på kroppen vilket gör att du kan få råd om vilken sorts yoga som passar dig bäst. Yoga kan också kombineras med meditation om du har stressymptom. Många som kombinerar yoga, naprapati och unnar sig själv olika behandlingar känner sig friskare och yngre igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *